top of page

KAJAK & SUP

NAGU UTHYRNING

 

Hyr din kajak eller SUP-bräde i skärgården hos oss på Nagu Kayak Rental. Ni hittar oss i norra hamnen på stranden vid Nagu segelsällskaps brygga eller vid vår uthyrningspunkt på ön Brännskär. Paddlingen är ett lätt och bra sätt att bekanta dig med naturen och den närliggande skärgården! Välj mellan en stabil nybörjarkajak eller en snabb havskajak som även passar för längre turer. Vår trevliga och serviceinriktade personal hjälper dig med utrustningen, ger tips på paddelrutt efter dagens väderförhållanden, samt instruerar dig i säkerhet och paddelteknik innan turen startar.

 

Här hittar ni all information ni behöver för att hyra en kajak eller ett SUP-bräde hos oss.

BOKA PÅ info@livingarchipelago.fi

Vad ingår i uthyrningen?

I uthyrningspriset hos oss ingår allt du behöver för din paddling: Kajak eller SUP-bräde, flytväst, paddel, kapell, vattentät packpåse och karta. Den som vill kan även hyra extra paddelutrustning som t.ex. skor eller torrdräkt. Du får även en kort genomgång av vår personal i säkerhet och paddelteknik och vi justerar kajaken tillsammans för att den skall passa just dig.

kajak sup uthyrning nagu

KAJAK

Vi har bra och mycket kvalitativa kajaker i vårt uthyrnings utbud. Vi har både kajaker som passar för nybörjaren till mera avancerade havskajaker som passar för längre paddlingsturer och för dig som har paddlat lite mera. Du kan endera hyra en singel- eller en dubbelkajak. Paddlar du med mindre barn är det ofta mera passande att paddla en dubbel kajak.

Det ingår all nödvändig paddlingsutrustning i uthyrningspriset, dessutom får du en kort introduktion av våra guider. Hör gärna av dig om du vill ha mera information om utrustningen.

SINGELKAJAK
2 timmar / 25 €
Extra timmar / 5 €
Hel dag / 45 €
Extra dygn
/ 25 €

DUBBELKAJAK
2 timmar / 40 €
Extra timmar / 10 €
Hel dag / 70 €
Extra dygn / 40 €

GLASFIBER

SINGELKAJAK
2 timmar / 30 €
Extra timmar / 7 €
Hel dag / 50 €
Extra dygn
/ 30 €

GLASFIBER

DUBBELKAJAK
2 timmar / 45 €
Extra timmar / 12 €
Hel dag / 75 €
Extra dygn / 45 €

sup vuokraus nauvo

SUP

STAND UP PADDLE BOARD

Våra SUP-bräden är av hög kvalitet, för att få en riktigt bra upplevelse är det viktigt att ha en bra bräda. De flesta av våra SUP-bräden är uppblåsbara och lätta att hyra med till stugan eller om du vill paddla på något annat ställe. Vi har flest ALL-around bräden som passar för de flesta tillfällen, men du hittar även längre SUP-bräden som passar för mera avancerade utflykter. Dessutom har vi en Jumbo SUP som passar för familjer, du kan bra vara två vuxna och ett mindre barn på samma bräde. En väldigt omtyckt upplevelse.

All behövlig paddlingsutrustning ingår i priset, plus en kort introduktion. Vi rekommenderar även att komma med på någon av våra guidade SUP turer så får du lite mera kunskap och upplevelsen blir mycket roligare.

SUP
1 timme / 20 €
Extra timmar / 10 €
Hel dag / 65 €
Extra dygn
/ 45 €

JUMBO SUP (Familj)
1 timme / 30 €
Extra timmar / 15 €
Hel dag / 100 €
Extra dygn / 70 €

BOKNINGS- & BETALNINGSVILLKOR

BETALNINGSVILLKOR

 

Kunden är skyldig att bekanta sig med innehållet och villkoren för den erbjudna tjänsten. Om kunden finner oklar information eller misstag i informationen måste han/hon rapportera detta till Living Archipelago innan betalningen sker. En ömsesidig avtalsenlig skyldighet träder i kraft då en kundorder sker eller godkännandet av Living Archipelagos erbjudande. Bokningen är officiell och ett bindande avtal görs när kunden registrerar sig för turen eller uthyrningen av utrustning och Living Archipelago får betalning för bokningen.

 

ANNULLERINGSVILLKOR AV HYRESUTRUSTNING OCH GUIDADE DAGS TURER

(avbokning gjord av kunden)

 

En avbokning som görs av deltagaren/kunder ger rätt till följande återbetalningar av betalningen:

  • mer än 30 dagar före aktivitetsstart: 100% återbetalning

  • mer än 14 dagar före aktivitetsstart: 70% återbetalning

  • mer än 7 dagar före aktivitetsstart: 35 % återbetalning

  • mindre än sju dagar före aktivitetsstart: ingen återbetalning

 

Om kunden plötslig insjuknar och har ett läkarintyg över detta tillstånd, får han/hon en fullständig återbetalning av turen eller uthyrningen av utrustning.

 

ANNULLERINGSVILLKOR 

(avbokning gjord av Living Archipelago)

 

I en osannolik situation att Living Archipelago skulle behöva avbryta tjänsten rekommenderar vi att kunden har en aktuell/uppdaterad reseförsäkring. Reseförsäkringen ersätter förändrade reseplaner i sådana situationer. Om omständigheterna av någon anledning tvingar Living Archipelago att avbryta tjänsten, kommer vi att göra vårt yttersta för att planera tjänsten på ett annat men likartat sätt. Om detta alternativ inte passar kunden får kunden en återbetalning av tjänsten. I de omständigheter var Living Archipelago inte får tillräckligt med kunder/deltagare i den guidade dags turen, har de rätten att inte fullgöra/utföra/verkställa den guidade dags turen genom att 7 dagar före aktivitetsstart skicka förhandsinformation om detta till kunden. I dessa fall får kunden en 100% återbetalning av Living Archipelagos avgifter för den guidade dagsturen.

 

HYRESVILLKOR

 

Kajakutrustningen, samt SUP-bräde hyrs endast ut till personer med de tekniska och säkerhetsfärdigheter som krävs för att paddla i en dynamisk miljö. Till dessa färdigheter räknas simkunnighet, kajakräddning, förståelse för väder samt kallt vatten, kajakhanteringstekniker och grundläggande navigationsfärdigheter. 

Ifall du är osäker på dina egna färdigheter, fråga oss innan du hyr. De grundläggande färdigheterna som behövs för användning av all utrustning kommer att läras i början av uthyrningen. Kunden ansvarar för eventuella skador på utrustningen under hyresperioden och debiteras för eventuella reparationer. Utrustningen ska lämnas tillbaka i gott skick. Living Archipelago har rätt att ta utrustningen från kunden om den används på ett felaktigt och skadligt sätt.

Personalen på Living Archipelago har även rätt att inte hyra ut utrustningen om kunden är berusad eller visar dåligt beteende.

bottom of page