top of page
20221114_163226.jpg

Nyhet på Brännskär
vi öppnar sommaren 2023

Nu kan ni bo i inredda tält på Brännskär med färdigt bäddade sängar. En riktig naturupplevelse mitt i skärgården med guld kant.

Kombinera er glamorösa tältupplevelse med

något av vårt serviceutbud.

  

- Bastu - Frukost - Kafé - Pizza - Rökt fisk - Kajak - SUP - Aktiviteter -

BRÄNNSKÄR
   GLAMPING

Brännskär Glamping Beige + Vit.png

 BO & LEV I LYX MED

HAVET UTANFÖR TÄLTDUKEN

Tält med havsutsikt
lämplig för 1-4 personer

Vid Brännskärs Glamping finns 4 rymliga tält som är inredda för 2 personer var. Det går enkelt att göra rum för fyra sovplatser med extra bäddar. Tältduken är vattentät och UV-resistent. Tältsidorna går att vika upp och myggnätet längs tältväggen hindrar objudna småkryp från att förstöra din upplevelse. Tälten har en diameter på 5 meter och 20 m2 golvyta.

Vid glampingplatsen finns utetoaletter och 300 meter ifrån hittar ni duschar, grillplats och simstrand.

DSC07255.jpg
DSC07267.jpg

Vad är glamping?

Glamping är en kombination av camping och glamour. Det är en populär form av rekreation som kombinerar det bästa från camping och uteliv (naturupplevelserna, enkelheten och känslan av frihet) med bekvämlighet och finess.

Njut av att spendera en natt mitt i naturen utan att ge avkall på några bekvämligheter när du bor i ett glampingtält. Du kan skippa krånglet med att ta med och ställa upp ditt egna tält utan där det redan finns på plats när du kommer.

Boka din vistelse
Mitt i skärgården

Det är enkelt att boka ditt glampingtält via våra bokningssidor. Glampingen är öppen från 1.6 - 30.9. I samband med att ni bokar övernattningen kan ni även boka frukost (1.6 - 30.8), bastu eller kajak. För en extra kostnad kan ni få frukosten serverad till tältet. Vill ni kombinera er natt med program och friluftsguidningar kan ni kolla in vårt utbud på Turer & Aktiviteter

20221114_170518.jpg
bottom of page